» За нас


 

   
   

Образователен център „Джуниър” събира водещи преподаватели за подготовка на ученици за националните изпити по Български език и Литература и Математика. Голяма част от екипа учители, които преподават в Центъра, са автори на учебни помагала по БЕЛ и Математика и са преподаватели в едни от най-престижните пловдивски училища.

Подготовка на седмокласници и шестокласници за националното външно оценяване по Български език и литература и Математика. Подготовката за изпитите в края на 7. клас в Образователен център Джуниър се извършва целогодишно, като обучението е структурирано в 4 модула по 30 учебни часа, от месец Септември до края на месец Май. В края на всеки модул са предвидени ПРОБНИ ИЗПИТИ по съответния предмет върху материала, изучен до момента, и задължително във формата на изпита (Първа част – ТЕСТ и Втора част -  преразказ по БЕЛ и 4 допълнителни задачи по МАТЕМАТИКА).

Подготовка за Матури 12 кл. БЕЛ И МАТЕМАТИКА Подготовката за Държавните зрелостни изпити (Матури) е целогодишна и започва от м. Октомври, като в нея можете да се включите от 11 и 12 клас.

Подготовка по БЕЛ и Математика за най-малките – 2 клас, 3 клас, 4 клас и 5 клас. Нашите курсове по състезателна метематика за най-малките са насочени към децата които ще учат в математически гимназии или паралелки или искат да се занимават с математика просто за удоволствие.


ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ЗА ДЕЦА

В Образователен център „ДЖУНИЪР” се провежда целогодишно обучение по английски, немски, италиански и испански език за деца от 3 до 12 години.
Учебната година започва на 01.10 и завършва на 31.05 или 15.06 в зависимост от нивото.